whatsapp
Teşvikiye Mh. Hakkı Yeten Cd. No:23, Şişli / İstanbul
Chirurgia obezității
Un nou început!
Schimbați-vă viața!
Obțineți informații și preț.

Chirurgia obezității

Cea mai utilizată metodă este chirurgia bariatrică, este o intervenție după care se produce scăderea semnificativă din greutatea corpului prin două mecanisme: primul este mecanismul de îndepărtare a volumului stomacului, iar al doilea este mecanismul pentru a reduce senzația de foame prin suprimarea secreției de grelina.

Gastrectomia verticală sau Gastric-Sleeve

Gastrectomia verticală sau Gastric-Sleeve este o intervenție cunoscută mai mult sub denumirea micșorarea stomacului. Este cea mai utilizată metodă pentru micșorarea stomacului realizeată miniminvaziv (laparoscopic).

Fiind o metodă de tratament frecvent utilizată pentru obezitate.

Scopul intervenției chirurgicale de micșorarea stomacului (reducerea volumuluistomacului).

Reducere gastrică (reducerea volumului stomacului) pană la 80% prin metoda laparoscopică.

ByPass Gastric

Operația de Bypass gastric este una dintre cele mai vechi intervenții chirurgicale prin care aveți posibilitatea de a scapa de excesul de țesut adipos.

Operația de bypass gastric este una dintre cele mai vechi intervenții chirurgicale bariatrice. Separând zona superioară a stomacului se reduce volumul stomacului. După, prima porțiune a intestinului subțire este secționată, iar capatul inferior al intestinului subtire este ridicat și conectat la stomacul micșorat, la final prin conectarea porțiunii superioare a intestinului subțire divizat suturându-l la segmentul de intestin subțire, astfel asiguram tranzitul intestinal.

Stomacul micșorat necesită o cantitate mai mică de alimente, datorită carui scade aportul de calorii și nutrienți, prin care aveți posibilitatea de slăbi, pentru ca să reveniți la greutatea normală a corpului Dvs.

Balon Gastric

Balonul gastric o procedură non-chirurgicală, recomandată pentru pacienții (obezi) ce au o greutate excesivă de țesut adipos, pentru ai pregăti de intervenția chirurgicală bariatrică

Cu toate acestea, este o metodă care oferă pierderea în greutate ca alternativă la chirurgia bariatrică la paciențiicu indicele de masă corporală cuprins intre 25 - 29,9 kg/m2 și obezi de gradul 1.

Balonul gastric se introduce în stomac sub anestezie generală cu ajutorul endoscopului.

Se poate menține pe o durată de maxim 12 luni. Extragerea se realizează tot endoscopic.

Întrebări frecvente

1.Pacienții simt durere după Gastrectomia verticală sau Gastric-Sleeve?

Datorită intervenției chirurgicale minim invazive-laparoscopice, durerea după operație este minimă. Posibil sa va fie administrate analgezice pacientului în perioada postoperatorie pentru un scurt timp, în special în primele 6 ore. După 4-6 ore după operație pacienților le este recomandat sa facă plimbari de scurtă durată.

Intervenția chirurgicală se efectuează prin metoda închisă, după intervenție vor ramâne doar cicatrici de incizie foarte mici în zona abdomenului. Aceste cicatrici vor deveni complet invizibile în câteva luni.

Dacă indicele greutății corporale este sub 60 kg, nu necesită să urmați un program de dietă specială înainte de operație.

Da desigur! Dieta după intervenția micșorării stomacului sau dupa Bypass gastric este foarte importantă și trebue de înțăles cât de inportant este rolul acesteia. Dieta se ține în primele 2 saptamani după intervenția chirurgicală. După operație veți consuma timp de 7 zile numai lichide iar apoi zilele 7-14 mâncare pasată. Din a 3-a saptamană veți putea consuma alimente solide. Scopul dieteti este important ca sa înțelegeți, pentru ca stomacul micșorat să se adapteze teptat la alimentația Dvs. zilnică sănătoasă.

Obțineți informații

Chirurgia obezității în Turcia

Obezitate, Chirurgia Bariatrică și Metabolică

Prof. Dr. Burak Kavlakoğlu

Obezitate, Chirurgia Bariatrică și Metabolică

Prof. Dr. Burak Kavlakoğlu

Născut în 1968, prof. Dr. Burak Kavlakoğlu a absolvit Facultatea de Medicină a Universității din Ankara în 1991 cu titlul de medic. În 1996, și-a terminat rezidențiatul de chirurgie generală la Spitalul de Cercetare și Formare Dr. Lütfi Kırdar din Kartal/ Istanbul. În 2012, a devenit conferentiar asociat universitar și apoi a primit titlul de profesor doctor.

Prof. Dr. Burak Kavlakoğlu este specializat în operațiile bariatrice laparoscopice - oncologice avansate, în special de chirurgia obezității morbide.


"Metoda clasică este efectuata pentru a trata diabetul Tip 2, efectele remarcabile ale chirurgiei metabolice care permite obținerea unui control glicemic excelent și previne complicațiile asociate diabetului."

Obțineți preț
Vezi diferența noastră

De ce noi?

  • Facem evaluare personalizată pentru fiecare.
    Fiecare merită un corp frumos și sănătos! Obezitatea este o boală ce se tratează chirurgical.
  • Conceptul ''relația medic-pacient''!
    Oferim un program de lucru flexibil, după programul de operare al pacienții noștri.
  • Consolidarea încrederi paciențiilor este esențială pentru succesul nostru.
    Credem că consolidarea încrederi sunt interdependente, nu facem niciodată compromisuri în ceea ce privește calitatea serviciilor medicale oferide, astfel încât să aveți încredere în noi.

Înainte - după